Reiki III is een weg om toegang te vinden tot verdere spirituele groei. Op jouw pad heb je reeds de certificaten Reiki I & II behaald, én je hebt gemerkt dat je graag een volgende stap wilt zetten… je wilt Reiki blijven toepassen in je dagelijkse leven. Dan kun je de Reiki III ~ Master cursus gaan doen.

Waarom de cursus Reiki 3?

Reiki III ~ Reiki Master wordt op aanvraag ingepland, liefst op een zondag. Schrijf je in en wij nemen contact met je op om mogelijke data en vragen met je door te nemen.

Je kunt deze cursus volgen als je eerder Reiki 1  en 2 hebt gevolgd. Wil je graag Reiki 1 als Reiki 2 volgen? Kijk dan bij de cursus Reiki 1 en 2.

Cursuskosten: €495,- (dit is inclusief cursusmateriaal en mastercertificaat)

Er is soep en salade bij de lunch, koffie, thee, water en versnapering.

Heb je vragen?

Laat het ons gerust weten. We helpen je graag verder!

Startdatum

Deze cursus is op aanvraag. Zodra je je inschrijft voor de cursus, nemen we contact met je op om mogelijke data te bespreken.

Locatie

WelZijn Massageopleiding heeft twee locaties: Hollandiastraat 44 | 8517 HG Scharsterbrug // Tsjerkewei 12 | 8581 KB Elahuizen

Corrie Wierda

Docent

Persoonlijke groei en een gevoel van welzijn hebben voor mij een grote prioriteit in het leven. Ruim 10 jaar heb ik mijn eigen massage-, beweeg- en coachpraktijk. Daarnaast werk ik bij één van de mooiste wellnessresorts waar ze een ruim aanbod van massages en hamam aanbieden. Sinds 4 jaar geef ik met veel plezier en liefde diverse trainingen aan schoonheidsspecialistes en masseurs.

Schrijf je in voor deze cursus

    Geef aan of je al kennis hebt van één van de volgende onderwerpen:
    Werkt de knop niet? Kijk dan of het vinkje van de algemene voorwaarden al is aangevinkt!