Startdatum

Deze cursus is op aanvraag. Je kunt je inschrijven via onderstaand formulier. Bij genoeg deelnemers zoeken we samen naar een geschikte datum voor de cursus.

Kosten

Cursuskosten pakket Reiki 1 en 2: €395,- 
Cursuskosten als je alleen Reiki 2 wilt volgen (mogelijk als je Reiki 1 eerder hebt gevolgd): €160,- 

Reiki is een holistische natuurgeneeswijze. Dat betekent dat de energie op alle niveaus van het menszijn doorwerkt: fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en energetisch. Tijdens deze cursus leer je zowel Reiki I (waar het fysieke niveau centraal staat) als Reiki 2 (waar je leert werken met het krachtsymbool, het mentaal-emotionele symbool en op afstand – in tijd en ruimte – te werken).

Tijdens deze cursus leer je meer over het ontvangen en doorgeven van de universe levensenergie. Om dit te doen, wordt je energiekanaal geopend door een gediplomeerd Reiki trainer. Je leert kijken naar jezelf vanuit zelfbewustzijn. Deze cursus is perfect voor een ieder die gefascineerd is door de universele energie en zich hier nog meer mee wil verbinden.

Waarom de cursus Reiki 1 en 2?

De cursus (pakket Reiki 1 en Reiki 2) duurt in totaal drie dagen en is van 09:45 – 15:45 uur. De eerstvolgende startdatum volgt binnenkort. 

Heb je al Reiki 1 gevolgd en wil je alleen Reiki 2 volgen? Dat is mogelijk! Schrijf je zodra het mogelijk is via het inschrijfformulier onderaan de pagina dan in voor ‘Reiki 2’.

 

Deze cursus is een pakket van Reiki 1 en Reiki 2 en is geschikt voor iedereen die gefascineerd is door energie en hier mee wil gaan verbinden. Heb je al Reiki 1 en wil je alleen Reiki 2 volgen? Schrijf je dan alleen in voor Reiki 2 bij het inschrijven voor de cursus.

Er zijn geen specifieke toelatingseisen voor deze cursus. 

Heb je vragen?

Laat het ons gerust weten. We helpen je graag verder!

Locatie

WelZijn Massageopleiding heeft twee locaties: Hollandiastraat 44 | 8517 HG Scharsterbrug // Tsjerkewei 12 | 8581 KB Elahuizen

Corrie Wierda

Docent

Persoonlijke groei en een gevoel van welzijn hebben voor mij een grote prioriteit in het leven. Ruim 10 jaar heb ik mijn eigen massage-, beweeg- en coachpraktijk. Daarnaast werk ik bij één van de mooiste wellnessresorts waar ze een ruim aanbod van massages en hamam aanbieden. Sinds 4 jaar geef ik met veel plezier en liefde diverse trainingen aan schoonheidsspecialistes en masseurs.

Schrijf je in voor deze cursus

    Geef aan of je al kennis hebt van één van de volgende onderwerpen:
    Werkt de knop niet? Kijk dan of het vinkje van de algemene voorwaarden al is aangevinkt!