WelZijn massageopleiding

Onze visie

WelZijn massageopleiding is een opleidingscentrum waarin jij wordt opgeleid volgens een holistische visie. Je leert kijken naar de mens als geheel. We zijn een opleider waar normen en waarden hoog in het vaandel staan met respect naar iedereen. Een opleider die jou de mogelijkheden biedt om verschillende soorten massagetechnieken aan te leren, stil te staan bij de ademhaling en voeding, maar ook de psychische kanten van de mens te belichten. 

WelZijn massageopleiding vindt het stuk persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. Het is een opleidingscentrum die jou leert kijken en bewust laat maken van jou eigen kunnen en denken. Jou op een voetstuk leert staan. Een opleider die jou eigen mogelijkheden en tekortkomingen leert gebruiken en tot iets positiefs laat ontstaan. 

Je leert om keuzes te maken en de ander te begeleiden. Je leert zorg te dragen voor jouw en de ander zijn veiligheid. Daarnaast leer je wat je moet doen bij onverwachte gebeurtenissen in je praktijk en hoe je jou eigen praktijk mag gaan beginnen. Je leert kijken naar jezelf en wat jij nodig hebt.

Past WelZijn bij jou?

Bij het kiezen van de juiste opleider is het goed om te kijken of het opleidingscentrum bij jou past. Bij WelZijn werken we niet strak in een schema, maar zijn we wat flexibeler in de lessen. We starten de lessen met een bakje koffie of thee. We hebben aandacht voor elkaar, verbinden en gaan daarna verder met de les.

Als je van structuur houdt, dan wordt je bij WelZijn uitgedaagd om dit los te laten. Dit kan een uitdaging zijn, maar we helpen je graag om dit verder te ontwikkelen. Past deze manier van opleiden bij jou of wil je dit graag verder ontwikkelen? Leer je graag met een holistische blik kijken naar de mens? Dan past WelZijn Massageopleiding bij jou! Mocht je twijfels hebben, dan mag je altijd contact met ons opnemen.