WelZijn massageopleiding

Onze visie

WelZijn massageopleiding is een opleidingscentrum waarin jij wordt opgeleid volgens een holistische visie. Je leert kijken naar de mens als geheel. We zijn een opleider waar normen en waarden hoog in het vaandel staan met respect naar iedereen. Een opleider die jou de mogelijkheden biedt om verschillende soorten massagetechnieken aan te leren, stil te staan bij de ademhaling en voeding, maar ook de psychische kanten van de mens te belichten. 

WelZijn massageopleiding vindt het stuk persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. Het is een opleidingscentrum die jou leert kijken en bewust laat maken van jou eigen kunnen en denken. Jou op een voetstuk leert staan. Een opleider die jou eigen mogelijkheden en tekortkomingen leert gebruiken en tot iets positiefs laat ontstaan. 

Je leert om keuzes te maken en de ander te begeleiden. Je leert zorg te dragen voor jouw en de ander zijn veiligheid. Daarnaast leer je wat je moet doen bij onverwachte gebeurtenissen in je praktijk en hoe je jou eigen praktijk mag gaan beginnen. Je leert kijken naar jezelf en wat jij nodig hebt.