Startdatum opleiding: 3 januari 2022

Helaas kan WelZijn geen informatie dag houden, maar 1 op 1 of met zijn tweeën ben je altijd welkom voor een persoonlijk gesprek en een rondleiding.

Kosten vooruitbetaling: €255,-
Kosten opleiding incl boeken minus vooruitbetaling: €995,-

De opleiding wordt aangeboden aan de NGS voor accreditatie. Deze opleiding is een opleiding van 8 maanden met een afgerond examen van WelZijn massageopleiding. Je kunt dan eventueel zelf kiezen of je examen wilt doen bij de NGS. De duur van de opleiding is 20 maandagavonden van 18 – 22 uur. 

Een sportmassage opleiding is een ideale basis voor iedereen die serieus met massage aan de slag wil. Na de opleiding ben je erkend sportmasseur. Je kunt dan een eigen praktijk starten of werken bij een sportvereniging, binnen een (paramedisch) team of samenwerken met een fysiotherapeut of sportschool. 

Sporters kunnen alleen goede prestaties leveren als ze deskundige begeleiding krijgen. Na de opleiding Sportmassage ben je dé specialist die daar garant voor staat. Je weet alles van een effectieve en aangename sportmassage, maar ook van het voorkomen en behandelen van blessures. Daarnaast hebben ook niet-sporters hebben baat bij een goede massage. Je kunt na afronding van de opleiding dus een gevarieerde werkkring opbouwen. Van sportvereniging tot wellness resort, maar natuurlijk kun je ook een eigen praktijk opstarten.

Je leert tijdens de opleiding het volgende:

– De vakken van de opleiding sportmassage
– Anatomie en fysiologie van het manselijk lichaam
– Theorie van de sportmassage
– Praktijk van de sportmassage (alle massagetechnieken)
– Anamnese, inspectie en opstellen behandelplan
– Functietesten uitvoeren
– Eerste Hulp bij sportongelukken
– Tapen en bandageren
– Voorbereiding eindexamen sportmassage d.m.v. casusopdrachten
– Kwaliteitszorg
– Intervisie

Kosten vooruitbetaling: €255,-
Kosten opleiding incl boeken minus vooruitbetaling: €995,-. Dit is inclusief boeken, tape en bandages, koffie/thee/water. 

Mocht je je inschrijving annuleren, dan gelden de algemene voorwaarden. Hierbij houden we aan dat bij een voortijdige afzegging €100,- zal worden ingehouden voor administratieve en overige kosten.

Mocht je vragen hebben, maak dan gerust een afspraak voor een gesprek. Kom kijken naar de locatie en voel of het voor jou goed is.

Heb je vragen?

Laat het ons gerust weten. We helpen je graag verder!

Datums opleiding

Data 2022
3-10-17-24-31 januari
7-14-21 februari
7-14-21-28 maart
4-11-18-25 april
9-16-23 mei
20-27 juni
Toetsing: Zondag 3 juli 2022 van 9-12 uur

Locatie

New Health Centre | Kleinzand 151 | 8601 BG Sneek // Tsjerkewei 12 | 8581 KB Elahuizen

Ab Broekman

Docent

Schrijf je in voor deze opleiding

    Werkt de knop niet? Kijk dan of het vinkje van de algemene voorwaarden al is aangevinkt!