Zwanger zijn is een prachtig cadeautje van moeder natuur. Je verandert als vrouw in al je facetten. Lichamelijk maakt de vrouw een grote verandering door,  want in haar groeit een klein wonder. Een kindje dat 9 maanden bij de moeder mag zijn om te groeien en zich te ontwikkelen tot een klein mensje. Maar ook de moeder wordt klaar gemaakt om straks dit kleine wonder op aarde te zetten. In deze periode van 9 maanden verandert de vrouw fysiek, maar ook mentaal gebeurt er heel veel. Wat doorstaat een aanstaande moeder in deze 9 maanden, wat gebeurd er allemaal?

Tijdens deze cursus leer je hoe je een aanstaande moeder als therapeut of masseur kunt ondersteunen in dit proces. Het is een eendaagse scholing waarin al deze onderwerpen worden besproken. Ook na een zwangerschap is het lichaam nog toe aan ontzwangeren, omdat ook dan het fysieke en mentaal welbevinden van groot belang is. Het is zeer bijzonder om zwangere vrouwen tijdens deze prachtige periode te mogen begeleiden. Een liefdevolle aanraking, met de juiste intentie en verbinding van je hart.

Deze cursus is geaccrediteerd door de KTNO (K12230), NVST en VIV voor 2 ECT’s (49 uur).

Tijdens de cursus Zwanger Zijn en Massage leer je:

De cursus duurt twee dagen en is van 09:30 – 17:00 uur. De cursus wordt gegeven in Sneek of Elahuizen door Corrie Wierda en Hannie Winia. de eerstvolgende datum is:

– 4 en 5 nov 2022

De kosten bedragen €295,-. 

Voor ervaren masseurs

Heb je vragen?

Laat het ons gerust weten. We helpen je graag verder!

Startdatum

De eerstvolgende datum van deze cursus is:
- 4 en 5 november 2022

Locatie

New Health Centre | Kleinzand 151 | 8601 BG Sneek // Tsjerkewei 12 | 8581 KB Elahuizen

Corrie Wierda

Docent

Hannie Winia

Docent

Schrijf je in voor deze cursus

    Werkt de knop niet? Kijk dan of het vinkje van de algemene voorwaarden al is aangevinkt!