Traditionele Thaise massage is een van ‘s werelds oudste genezingsmethoden. De Thaise mensen zagen ziekte als een onbalans in het lichaam of de geest en zochten hulp in de lokale tempel. Ze werden behandeld met de vier elementen van de geneeskunst: spirituele ondersteuning, voedingsondersteuning, kruiden en massage.

Thaise massage werkt op de 10 hoofd meridianen: de Sen Sib lijnen. Deze 10 lijnen zijn het “hart” van de Thaise massage en de basis van de therapeutische Thaise massage. Thaise massage is een massagetechniek waarbij de masseur op de energiebanen drukt, masseert, rekt en strekoefeningen uitvoert. Het lichaam van de gemasseerde wordt tijdens een massage ook in diverse yogaposities gebracht. Thaise massage helpt om blokkades op te lossen en het verbetert ook de flexibiliteit.

Thaise tafelmassage biedt jouw een scala van voordelen voor je klanten. Het omvat een aantal bewegingstechnieken die de flexibiliteit verhoogt en de pijn in de gewrichten verlicht. Daarnaast kan Thaise tafelmassage worden gecombineerd met jouw eigen massagetechnieken, om zo de klant de ultieme therapeutische massage aan te bieden.

Waarom de cursus Thaise Tafelmassage?

De cursus Thaise Tafelmassage duurt in totaal 2 dagen. De eerstvolgende cursus vindt plaats op 30 oktober 2021. De cursusdagen zijn 30 en 31 oktober. De tijd van de cursusdagen is van 09:30 – 16:00 uur. De cursus wordt gegeven in Sneek of Elahuizen. 

Deze cursus is geschikt voor iedereen die meer wil leren over Thaise Massage.

Er zijn geen specifieke toelatingseisen voor deze cursus.

Cursuskosten: €260,- (inclusief koffie/thee en een reader)

Heb je vragen?

Laat het ons gerust weten. We helpen je graag verder!

Startdatum

De eerstvolgende cursus vindt plaats op 30 oktober 2021. De cursusdagen zijn 30 en 31 oktober. De tijd van de cursusdagen is van 09:30 - 16:00 uur.

Locatie

New Health Centre | Kleinzand 151 | 8601 BG Sneek

Lien Siwalette

Docent

Schrijf je in voor deze cursus

    Werkt de knop niet? Kijk dan of het vinkje van de algemene voorwaarden al is aangevinkt!