* Lichaamsbewustwording, het ontstaat door bewust contact te maken met je lichaam en het herkennen van de signalen die je lichaam geeft. 

* Adem is leven! Je ademt voortdurend in en uit. De meeste tijd doe je dit, gelukkig, zonder er ook maar een seconde bij stil te staan.

* Aanwezig zijn bij je ervaring in het nu, met aandacht voor wat er nu is. Wij leven als mens vaak vanuit ons hoofd en we denken continu.

Bovenstaand 3 belangrijke pijlers! 
Tijdens de Breathfulness Massage waarbij we mindfulness en ademwerk combineren met massage, versterken we lichaamsbewustwording door bij elke stap in de massage stil te staan bij het lichaam.                                                                                 

Het doel van de Breathfulness Massage is dus niet ervoor te zorgen dat je cliënt meer ontspant en/of lekker wegdoezelt. Nee, je houdt je cliënt met deze Breathfulness Massage er juist bewust met zijn aandacht bij en nodigt uit tot een diepe lichaamsademhaling. Zo kan je cliënt herkennen waar het minder stroomt, blokkades en stagnaties erkennen en makkelijker loslaten.

Tijdens de cursus Breathfulness Massage ga je dieper in op:

De cursus duurt 2 dagen en is van 10:00 – 15:30 uur. De eerstvolgende cursus is:

– 2 en 3 september 2023

De kosten bedragen €295,-. Dit is inclusief koffie en thee.

Er is geen specifieke vooropleiding nodig.

Heb je vragen?

Laat het ons gerust weten. We helpen je graag verder!

Startdatum

De eerstvolgende datum van deze cursus is:
- 2 en 3 september 2023

Locatie

WelZijn Massageopleiding heeft twee locaties: Hollandiastraat 44 | 8517 HG Scharsterbrug // Tsjerkewei 12 | 8581 KB Elahuizen

Corrie Wierda

Docent

Schrijf je in voor deze cursus

    Werkt de knop niet? Kijk dan of het vinkje van de algemene voorwaarden al is aangevinkt!