deze holistische benadering kunnen we onderscheid maken. Ieder van ons heeft naast een fysiek lichaam ook een energielichaam. De energieën stromen over en door het gehele lichaam in vastgestelde banen (‘meridianen’ volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde, ‘nadi’s’ in de Ayurveda – de Indiase gezondheidsleer). De verschillende chakra’s (velden van energie) vormen de verbindingsschakels tussen de ons omringende en doordringende energie en de energiebanen in ons lichaam. 

In deze 3-daagse cursus maak je een mooie reis door de 7 hoofdchakra’s om zo balans en evenwicht te brengen daar waar het nodig is. Je leert meer over de 7 draaikolken van energie die zich op één lijn verticaal in ons lichaam bevinden. Want ieder van deze 7 hoofdchakra’s weerspiegelen een fundamenteel recht. En dat betekent dat je vanaf je geboorte elk van deze rechten hebt kunnen ontwikkelen. Dat gaat lang niet altijd even gemakkelijk. Iedere verstoring in deze ontwikkeling (pijn, stress, negatieve ervaringen, etc.) kan ervoor zorgen dat een chakra niet goed functioneert. En dat vertaalt zich in fysieke en/of lichamelijke klachten.

Tijdens de cursus Chakra Massage worden de volgende onderwerpen behandeld:

De cursus duurt 3 dagen en is van 10:00 – 15:30 uur. De eerstvolgende cursus is:

9, 10 en 17 december 2023

De kosten bedragen €395,-. Dit is inclusief koffie en thee.

Er is geen specifieke vooropleiding nodig.

Heb je vragen?

Laat het ons gerust weten. We helpen je graag verder!

Startdatum

De eerstvolgende datum van deze cursus is:
- 9, 10 en 17 december 2023

Locatie

WelZijn Massageopleiding heeft twee locaties: Hollandiastraat 44 | 8517 HG Scharsterbrug // Tsjerkewei 12 | 8581 KB Elahuizen

Corrie Wierda

Docent

Schrijf je in voor deze cursus

    Werkt de knop niet? Kijk dan of het vinkje van de algemene voorwaarden al is aangevinkt!