Wat is er mooier dan kennis delen met gelijkgestemden en mensen enthousiasmeren voor massage, of dat sport-, wellness- of welke andere vorm van massage dan ook? Al meer dan 20 jaar leid ik masseurs op, vanuit mijn achtergrond als fysiotherapeut en als gastdocent fysiotherapie voor diverse opleidingen in Nederland.

Geen klas is hetzelfde, geen cursist is het zelfde. Dat betekent dat ook geen les hetzelfde is en altijd een wisselende dynamiek geeft. Die dynamiek vind ik geweldig, lesgeven of trainen wordt daardoor maatwerk en nooit routine.

Sinds 2020 ben ik ook beoordelaar Sport- en Wellness massage voor het Nederlands Genootschap voor Sportmassage. Door deze rol te vervullen worden de lessen en het opleidingsprogramma zo goed mogelijk aangesloten op het praktijk examen waardoor een cursist exact weet wat hem of haar te wachten staat.

Ik kan nog veel meer schrijven over wat ik doe en heb gedaan maar ik ben veel meer geïnteresseerd in wat u motiveert om een opleiding bij WelZijn Massageopleiding te volgen, ik zie u graag in klas.

Natan Beij