Startdatum

De cursus Voeten en Meridianen duurt in totaal 3 dagen. De eerstvolgende cursusdata volgen binnenkort.

Kosten

De kosten voor deze driedaagse cursus zijn €395,-. De cursus wordt gegeven in Scharsterbrug of Elahuizen.

Deze cursus ‘Voeten en Meridianen’ is gebaseerd op de Traditionele Chinese Geneeskunde (ook wel TCG genoemd) en Westerse voetreflexologie. Het beste van twee werelden gecombineerd.

Onze voeten zijn een afspiegeling van ons hele lichaam. Bij een Westerse benadering wordt vaak gekeken naar de klacht (als een op zichzelf staand iets) en daarvoor word je dan behandeld. Het symptoom wordt bestreden.

De TCG gaat verder. Vanuit de TCG wordt de mens holistisch benaderd; hij is onlosmakelijk verbonden met de omgeving, lichaam en geest. Deze drie zijn één en alles beïnvloedt elkaar. Hier speelt niet alleen de fysieke factor of klacht een rol: ook mentale, emotionele, spirituele en sociale factoren worden hier meegenomen in het behandelplan voor genezing.

Tijdens de cursus Voeten en Meridianen worden de volgende onderwerpen behandeld:

De cursus duurt drie dagen en is van 09:45 – 15:45 uur. De cursus wordt gegeven door Corrie Wierda in Scharsterbrug of Elahuizen.

De kosten bedragen €395,-. Dit is inclusief koffie en thee.

Deze cursus is toegankelijk vanaf 21 jaar.

Heb je vragen?

Laat het ons gerust weten. We helpen je graag verder!

Locatie

WelZijn Massageopleiding heeft twee locaties: Hollandiastraat 44 | 8517 HG Scharsterbrug // Tsjerkewei 12 | 8581 KB Elahuizen

Corrie Wierda

Docent

Schrijf je in voor deze cursus

    Werkt de knop niet? Kijk dan of het vinkje van de algemene voorwaarden al is aangevinkt!