Regelmatig komt de vraag voorbij om eens een massage uit te wisselen. WelZijn Massageopleiding biedt jou hierin een mogelijkheid om je regelmatig te kunnen inschrijven voor deze dag. Het is in combinatie met een intervisie, zodat je ook direct je verplichte intervisie voor de beroepsvereniging klaar hebt. Daarnaast is het natuurlijk ontzettend leerzaam om eens een andere masseur of therapeut aan het werk te zien en praten over problematiek die je tegen komt als masseur of therapeut.

Tijdens deze dag wissel je massages uit met ander ervaren masseurs en massagetherapeuten. Het is in combinatie met een intervisie, wat erg leerzaam is. Daarnaast kun je deze intervisie ook gebruiken voor je verplichte intervisie voor de beroepsvereniging.

De massage uitwisseling met intervisie duurt in totaal 1 dag. ‘s Ochtends vind de intervisie plaats van 10 tot 13 uur. Na de lunch volgt een massage uitwisseling van een uur. Na een pauze volgt daarna nog een uur massage uitwisseling. De dag eindigt rond 16:15 uur. 

Deze dag is geschikt voor ervaren masseurs en massagetherapeuten, om zo de kwaliteit van de massages en intervisie gesprekken te waarborgen.

Je kunt aan deze massage uitwisseling met intervisie deelnemen als je een ervaren masseur of massagetherapeut bent. Mocht je hier vragen over hebben, neem dan gerust contact op!

Inschrijfkosten: geen

Cursuskosten: €25,-

Er is koffie en thee aanwezig.

Heb je vragen?

Laat het ons gerust weten. We helpen je graag verder!

Datum

De eerstvolgende datum van de massage uitwisseling met intervisie volgt binnenkort.

Locatie

New Health Centre | Kleinzand 151 | 8601 BG sneek

Schrijf je in voor deze massage uitwisseling met intervisie