Traditionele Thaise massage is een van ‘s werelds oudste genezingsmethoden. De Thaise mensen zagen ziekte als een onbalans in het lichaam of de geest en zochten hulp in de lokale tempel. Ze werden behandeld met de vier elementen van de geneeskunst: spirituele ondersteuning, voedingsondersteuning, kruiden en massage. Thaise massage werkt op de 10 hoofd meridianen: de Sen Sib lijnen. Deze 10 lijnen zijn het “hart” van de Thaise massage en de basis van de therapeutische Thaise massage.

De Thaise Gezichtsmassage is een prachtige cursus die bestaat uit 1 dag met een uitgebreide gezichtsmassage. Thaise massage heeft veel voordelen, zoals: anti-veroudering, ontspanning, hoofdpijn verlichtend, vergroten van de spierkracht, verbeteren van de bloedcirculaties en het stimuleren van de gezichtsspieren bij mensen met een gedeeltelijke aangezichtsverlamming (Bell’s Palsy).

Waarom de cursus Thaise Gezichtsmassage?

De cursus Thaise Gezichtsmassage duurt in totaal 1 dag. De eerstvolgende cursus vindt plaats op 13 november 2021. De tijd van de cursusdag is van 09:30 – 16:00 uur. De cursus wordt gegeven in Sneek of Elahuizen. 

Deze cursus is geschikt voor iedereen die meer wil leren over Thaise Massage.

Er zijn geen specifieke toelatingseisen voor deze cursus.

Cursuskosten: €135,- (inclusief koffie/thee en een reader)

Heb je vragen?

Laat het ons gerust weten. We helpen je graag verder!

Startdatum

De eerstvolgende cursus vindt plaats op 13 november 2021. De tijd van de cursusdag is van 09:30 - 16:00 uur.

Locatie

New Health Centre | Kleinzand 151 | 8601 BG Sneek

Lien Siwalette

Docent

Lien Siwalette is een erkende Thaise massage docente, die is aangesloten bij de T.M.C.school in Chiang Mai. Als kind van Molukse ouders, en opgevoed in een gesloten gemeenschap in  Westerbork, is lien met pitjit ( massage ) opgegroeid. Zo  werd ze al op jonge leeftijd spelenderwijs  bekendgemaakt met de natuurelementen lucht en vuur. Termen als  masoek angin, vrij vertaald : het binnenkomen van de wind en panas dalam , dat te veel warmte in je lichaam betekent, werd vaak toegepast in het dagelijks leven.  Net zoals bij de Thaise massage zijn de 4 elementen: vuur, wind, lucht en aarde niet meer weg te denken in haar  massagebehandelingen

Waarom Thaise massage?
Wat mij boeit in deze massagevorm is de massagetechniek. Door het gelijkmatige ritme van de massage ontstaat een cadans die meditatief werkt, zowel voor de gemasseerde als voor de masseur. Het houdt mij, als 60 plusser, nog steeds flexibel in mijn lichaam.

Schrijf je in voor deze cursus

    Werkt de knop niet? Kijk dan of het vinkje van de algemene voorwaarden al is aangevinkt!