Rijpe vrouwen opgelet! Eindelijk een praktische cursus over de overgang met handige tips en inzichten, een lach en een traan en vooral veel begrip.

Ik heb de opleiding overgangstherapeut gedaan voor mezelf. Ik merkte dat er heel weinig informatie is over de overgang, waardoor veel vrouwen geen idee hebben wat ze meemaken. En toch komt 50% van de mensen in de overgang. Ik heb veel geleerd en mag dit nu aan jullie doorgeven.
 
Vrouwen in de overgang denken dat ze een burn-out hebben of een depressie of artsen stellen die diagnose terwijl dit helemaal niet het geval is. Ik kom best vaak vrouwen tegen met overgangsklachten die dit nauwelijks door hebben. Dat is zo zonde!
 
De overgang kan je leven op alle vlakken beïnvloeden; Je emoties kunnen pieken en dalen. Je kunt ineens geen zin meer hebben in seks. Je kinderen kunnen je enorm irriteren. Je kunt jezelf niet meer zien! je snapt jezelf absoluut niet meer. Je schrikt je te pletter als je in de spiegel kijkt. Je voelt je aan de kant gezet door het leven. je ziet geen enkel lichtpuntje meer. Je partner staat je ineens tegen. Je kan om alles huilen en het kan van de ene op de andere dag ook weer anders zijn.
 
Toch zijn er ook lichtpuntjes en die ga ik je allemaal vertellen. Ook krijg je heel veel informatie, tips en handvatten, recepten en oefeningen voor zelfzorg. En we sluiten de dag af met een speciale overgangs-hypnose-sessie. Ik zal mijn uiterste best doen jullie met praktische informatie en een blij gevoel naar huis te laten gaan.

De cursus Stromend door de Overgang duurt in totaal 1 dag. De eerstvolgende cursus vindt plaats op 27 februari 2021 van 10:00 – 16:00 uur. De cursus wordt gegeven in Sneek of Elahuizen.

Deze cursus is geschikt voor iedereen die zich geroepen voelt.

Er zijn geen specifieke toelatingseisen voor deze cursus.

Cursuskosten: €260,- (inclusief koffie/thee en een reader)

Heb je vragen?

Laat het ons gerust weten. We helpen je graag verder!

Startdatum

De eerstvolgende cursus vindt plaats op 27 februari 2021 van 10:00 - 16:00 uur.

Locatie

New Health Centre | Kleinzand 151 | 8601 BG Sneek

Marijke Witbraad

Docent

Schrijf je in voor deze cursus