Startdatum

De eerstvolgende cursus is 11 mei 2023 van 09:30-15:30 uur. Er is op dit moment nog 1 plekje vrij voor deze cursus.

Kosten

De kosten van deze cursus zijn € 195,-.

Zowel Ischias als Hielspoor zijn klachten die hevige pijn veroorzaken en je dagelijkse routine flink in de war schoppen. Ischias is een zenuwpijn die begint in de rug en via de bil doorloopt tot in het been. Deze zenuwpijn wordt veroorzaakt door druk op de zenuw, de langste zenuw van het lichaam. Hielspoor is een pijnlijke irritatie ter plaatse van de aanhechting van de peesplaat aan de onderzijde van het hielbeen. Tijdens deze eendaagse cursus leer je wat deze klachten precies inhouden en hoe je deze pijnklachten kunt ondersteunen met een Shiatsu behandeling in combinatie met Triggerpoint behandeling.

Deze cursus is HBO geaccrediteerd voor 9,5 ECT bij KTNO (K11818), NVST en VBAG. 

Waarom de cursus Shiatsu Ischias en Hielspoor?

De cursus Shiatsu Ischias en Hielspoorklachten is een eendaagse cursus en is van 09:30 – 15:30 uur. De eerstvolgende datum is 11 mei 2023.

De cursus wordt gegeven in Scharsterbrug of Elahuizen. Je ontvangt na het volgen van deze cursus een certificaat. Er wordt gebruik gemaakt van de boeken Atlas van de Acupunctuur, Atlas van de Anatomie het Bewegingsapparaat en het handboek van Claire en Davies over triggerpoints.

Deze cursus is geschikt voor iedereen die meer wil leren over het behandelen van Ischias en Hielspoor met Shiatsu.

Speciale kennis is vereist. De cursist bezit over kennis van de Shiatsu Namikoshi en heeft ervaring met de medische terminologie. De minimale leeftijd is 21 jaar.

Cursuskosten: €195,- 

Heb je vragen?

Laat het ons gerust weten. We helpen je graag verder!

Startdatum

De cursus Shiatsu Ischias en Hielspoorklachten is een eendaagse cursus en is van 09:30 - 15:30 uur. De eerstvolgende datum is 11 mei 2023.

Locatie

WelZijn Massageopleiding heeft twee locaties: Hollandiastraat 44 | 8517 HG Scharsterbrug // Tsjerkewei 12 | 8581 KB Elahuizen

Hannie Winia

Docent

Schrijf je in voor deze cursus

    Werkt de knop niet? Kijk dan of het vinkje van de algemene voorwaarden al is aangevinkt!