Je wordt meegenomen op jouw reis langs de 7 hoofdchakra’s om groter te groeien in jezelf. Om te leren in aandacht te leven. We bespreken energieën volgens de Chakravidya-theorie en de New Age Chakra psychologie. We bewegen op én met de zeven levensfases (o.a. met meditatie, ademhaling en aanraken). Daarnaast leer je massage toepassen op de Chakra’s. 

Waarom de cursus Reis door de Chakra's Inclusief Massage?

Bij elk chakra of energiecentrum in je lichaam hoort een kracht, een kwaliteit die je kunt ontwikkelen en inzetten in je werk (en op ieder moment dat je wel een beetje steun kan gebruiken). Chakra’s zijn wielen van wervelende energie in het etherische veld van ons lichaam. Dat klinkt misschien mysterieus, maar je kunt ze echt voelen. Door er genoeg rust en aandacht aan te schenken voel je ze.

Deze cursus duurt in totaal 4 dagen De structuur van de cursus is als volgt:  
• Chakravidya-theorie 

• New Age Chakra psychologie

• Archetypen en codes behorend bij de 7 levensfases

• Diverse bewegingen (o.a. meditatie, ademhaling, aanraken) en inzichten 


Deze cursus is geschikt voor iedereen die interesse heeft om zijn of haar spirituele pad te bewandelen en de daaruit voortvloeiende intelligentie te verdiepen en te ontwikkelen.

Cursuskosten: €475,- (dit is inclusief koffie en thee, lesmateriaal en certificaat)

Heb je vragen?

Laat het ons gerust weten. We helpen je graag verder!

Startdatum

De cursus duurt vier dagen en is van 10:30 tot 16:30 uur. De eerstvolgende startdatum is 28 september 2021. De datums van deze cursus zijn: 28 sept, 5 okt, 12 okt en 26 okt 2021.

Locatie

New Health Centre | Kleinzand 151 | 8601 BG sneek

Corrie Wierda

Docent Chakra Bewustzijn

Persoonlijke groei en een gevoel van welzijn hebben voor mij een grote prioriteit in het leven. Ruim 10 jaar heb ik mijn eigen massage-, beweeg- en coachpraktijk. Daarnaast werk ik bij één van de mooiste wellnessresorts waar ze een ruim aanbod van massages en hamam aanbieden. Sinds 4 jaar geef ik met veel plezier en liefde diverse trainingen aan schoonheidsspecialistes en masseurs.

Schrijf je in voor deze cursus