Startdatum

De eerstvolgende datum voor deze cursus is 12 november 2023. De cursus is van 09:30 - 15:30 uur. Je kunt deze cursus volgen als je eerder al Reiki 1 hebt gevolgd.

Kosten

De kosten van deze eendaagse cursus zijn €160,-.

Deze cursus is het vervolg op Reiki I. Tijdens deze cursus staan we stil bij de theorie van de 3 symbolen (kracht,
mentaal-emotionele en ‘de brug’). Vervolgens ontvang je een initiatie op deze symbolen. Ook zullen er behandelingen uitgewisseld worden. Je leert daarnaast werken op afstand (in tijd en ruimte).

Wil je graag zowel Reiki 1 als Reiki 2 volgen? Kijk dan bij de cursus Reiki 1 en 2

Waarom de cursus Reiki 2?

De cursus Reiki 2 duurt in totaal 1 dag en is van 09:30 – 15:30 uur in Scharsterbrug. Je kunt deze cursus volgen als je eerder al Reiki 1 hebt gevolgd. De eerstvolgende cursusdata zijn:

– 12 november 2023

Wat neem je mee?

  • Draag makkelijke kleding
  • Warme sokken
  • Een grote handdoek voor op de tafel
  • Lunch

Deze cursus is geschikt voor een ieder die gefascineerd is door de universele energie en zich hier nog meer wil verbinden.

Je kunt deze cursus volgen als je eerder Reiki 1 hebt gevolgd. Wil je graag zowel Reiki 1 als Reiki 2 volgen? Kijk dan bij de cursus Reiki 1 en 2.

Cursuskosten: €160,- (dit is inclusief koffie en thee, lesmateriaal en certificaat)

Heb je vragen?

Laat het ons gerust weten. We helpen je graag verder!

Startdatum

De eerstvolgende cursusdata zijn:
- 12 november 2023

Locatie

WelZijn Massageopleiding heeft twee locaties: Hollandiastraat 44 | 8517 HG Scharsterbrug // Tsjerkewei 12 | 8581 KB Elahuizen

Corrie Wierda

Docent Chakra Bewustzijn

Persoonlijke groei en een gevoel van welzijn hebben voor mij een grote prioriteit in het leven. Ruim 10 jaar heb ik mijn eigen massage-, beweeg- en coachpraktijk. Daarnaast werk ik bij één van de mooiste wellnessresorts waar ze een ruim aanbod van massages en hamam aanbieden. Sinds 4 jaar geef ik met veel plezier en liefde diverse trainingen aan schoonheidsspecialistes en masseurs.

Schrijf je in voor deze cursus

    Werkt de knop niet? Kijk dan of het vinkje van de algemene voorwaarden al is aangevinkt!