Deze cursus is het vervolg op Reiki I, waarbij je leert met het krachtsymbool, het mentaal-emotionele symbool en op afstand (in tijd en ruimte) te werken.

Reiki is een holistische natuurgeneeswijze. Dat betekent dat de energie op alle niveaus van het menszijn doorwerkt: fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en energetisch. Het fysieke niveau staat centraal in deze eerste Reiki cursus.

Er wordt tijdens deze eendaagse cursus stilgestaan bij de theorie van de 3 symbolen (kracht, mentaal-emotionele en ‘de brug’). Vervolgens ontvang je een initiatie op deze symbolen. Ook zullen er behandelingen uitgewisseld worden.

Voor een ieder die gefascineerd is door de universele energie en zich hier nog meer wil verbinden.

Reiki I

Inschrijfkosten: €22,50

Cursuskosten: €150,- (dit is inclusief koffie en thee, lesmateriaal en certificaat)

Heb je vragen?

Laat het ons gerust weten. We helpen je graag verder!

Startdatum

De eerstvolgende cursusdatum is 25 oktober 2020. De tijd van de cursus is 10:30 - 16:30 uur.

Locatie

New Health Centre | Kleinzand 151 | 8601 BG sneek

Corrie Wierda

Docent Chakra Bewustzijn

Persoonlijke groei en een gevoel van welzijn hebben voor mij een grote prioriteit in het leven. Ruim 10 jaar heb ik mijn eigen massage-, beweeg- en coachpraktijk. Daarnaast werk ik bij één van de mooiste wellnessresorts waar ze een ruim aanbod van massages en hamam aanbieden. Sinds 4 jaar geef ik met veel plezier en liefde diverse trainingen aan schoonheidsspecialistes en masseurs.

Schrijf je in voor deze cursus