Ben je geïnteresseerd in effectief communiceren én in je persoonlijk ontwikkelen? Dan is Neuro Linguïstisch programmeren (NLP) vast iets voor je! Je krijgt inzicht in de manier waarop jij communiceert en je wordt bewust van hoe jij in het leven staat. Je ontdekt hoe je omgaat met je overtuigingen en of deze jou belemmeren of juist vooruit helpen. 

We nemen de gehele dag waar met onze zintuigen die omgezet worden in gedrag. Hoe reageer jij op wat je waarneemt? En wat is de kracht van verbinding. Verbinding met jezelf en met de ander. In de NLP leer je technieken die jou helpen ongewenst gedrag effectief te veranderen, zodat jij je meer in balans voelt en jij je doelen kunt bereiken.

Wat je leert: 

  • Het neutraliseren van nare gebeurtenissen uit je verleden, zodat je je er beter over voelt.
  • Het piekeren en de negatieve gedachtestroom stoppen en meer rust krijgen in je hoofd
  • Het omgaan met anderen verbeteren
  • Andere (betere) keuzes maken door bijvoorbeeld je overtuigingen te veranderen
  • Non-verbale communicatie gebruiken als kracht

De eerstvolgende startdatum van deze cursus is 9 oktober 2021. De cursus is van 09:30 tot 15:30 uur en duurt vier dagen: 9 okt – 10 okt – 30 okt – 31 okt

De cursus is voor iedereen toegankelijk.

Er is geen specifieke vooropleiding vereist voor deze cursus. 

Cursuskosten: €495,- 

Heb je vragen?

Laat het ons gerust weten. We helpen je graag verder!

Startdatum

De eerstvolgende startdatum van deze cursus is 9 oktober 2021. De cursus is van 09:30 tot 15:30 uur en duurt vier dagen: 9 okt - 10 okt - 30 okt - 31 okt

Locatie

New Health Centre | Kleinzand 151 | 8601 BG sneek

Roelien Dubois

Docent NLP

Na mijn studie aan de lerarenopleiding ben ik begonnen met werken in mijn eigen praktijk als remedial teacher. Ik hield me met name bezig met dyslectische kinderen en jongeren. In die tijd heb ik ook een aantal invalbanen gehad als docent Frans. Een vaste baan was er toen niet bij, waardoor ik weer ben gaan studeren. In de avonduren deed ik een studie pedagogiek. Uiteindelijk ben ik afgestudeerd als orthopedagoog.

Toen ik zwanger was van mijn derde kind kwam ik in aanraking met Reiki. Naast het Reiki geven aan mezelf was het ook erg fijn om dit te geven aan mijn, toen nog, kleine kinderen. Kinderen staan open voor ontvangen, omdat zij niet ‘bevooroordeeld’ voelen en nog dicht bij de natuur staan.

In de loop van de jaren heb ik vele opleidingen en cursussen gevolgd, zoals onder andere Touch for Health, coaching en counseling, Reconnective healing, mediation. Sinds 2017 ben ik Reiki Master en geef ik naast Reiki behandelingen ook opleidingen. Ik heb het altijd heerlijk gevonden om met mensen, jong en oud, te werken. Zo heb ik onder andere ook NLP opleidingen gedaan. Daar leerde ik wat mijn valkuilen waren en hoe ik die kan omzetten in wat wel werkt voor mij. Het is een manier om je te helpen op je reis. Ik ben dagelijks onderweg en vind het heerlijk om te leren, alleen en met en door anderen.

Schrijf je in voor deze cursus

    Werkt de knop niet? Kijk dan of het vinkje van de algemene voorwaarden al is aangevinkt!