Release, in het Nederlands loslaten, en het tegenovergestelde ervan ‘plakken’ of ‘vasthouden’, zijn onderwerpen waar veel mensen mee bezig kunnen zijn. Controleren, beheren, piekeren, alles zelf willen doen en perfectionisme zijn aanverwante thema’s die hierbij meespelen.

Vanuit een holistische visie is Release Tension een unieke massagevorm gericht op het versterken van het zelf genezend vermogen van je lichaam. Stagnerende energie (zoals oude pijn, angst, weerstand, etc.) zit in ons zenuwstelsel, ons bindweefsel, onze spieren en pezen en onze organen. Vaak heb je geen idee hoeveel restspanning je meedraagt in je lijf, soms reeds tientallen jaren lang, totdat je dieper en dieper en nog dieper leert voelen en loslaten.

Een klacht is een signaal van het lichaam dat er niet aan een bepaalde behoefte wordt voldaan. Het is een uitnodiging om uit te vinden wat je nodig hebt.

Tijdens de cursus Release Tension ga je dieper in op:

De cursus duurt 2 dagen en is van 10:00 – 15:30 uur. De eerstvolgende cursus is:

– 4 en 5 november 2023

De kosten bedragen €295,-. Dit is inclusief koffie en thee.

Er is geen specifieke vooropleiding nodig.

Heb je vragen?

Laat het ons gerust weten. We helpen je graag verder!

Startdatum

De eerstvolgende datum van deze cursus is:
- 4 en 5 november 2023

Locatie

WelZijn Massageopleiding heeft twee locaties: Hollandiastraat 44 | 8517 HG Scharsterbrug // Tsjerkewei 12 | 8581 KB Elahuizen

Corrie Wierda

Docent

Schrijf je in voor deze cursus

    Werkt de knop niet? Kijk dan of het vinkje van de algemene voorwaarden al is aangevinkt!