Startdatum

De eerstvolgende datum van deze cursus is 13 en 14 juli 2024.

Kosten

De kosten van deze tweedaagse cursus zijn €308,-

Deze cursus is geaccrediteerd voor 5 ECT’s door de KTNO (module K12864), FAGT, VBAG, VIV en NVST.

Meridianen zijn symmetrische energiebanen van je lichaam. Door de meridianen stroomt de Qi (energie). Samen vormen ze een compleet netwerk, een energetisch systeem. De belangrijkste functie is het vrij laten stromen van de levensenergie. 

Wanneer de meridianen geblokkeerd raken door bijvoorbeeld onverwerkte trauma’s of emotionele en fysieke gebeurtenissen, kan dit er voor zorgen dat de energie slecht stroomt, onderbroken wordt of zelfs tot stilstand komt.

Door de massage worden de meridianen weer gestimuleerd en kan de energiestroom weer op gang komen. De balansstoring kan hierdoor worden verholpen. De massage van de meridianen concentreert zich op de acupressuur punten en gedeelten van de 12 hoofdmeridianen. Het zorgt voor een nieuwe balans, waardoor het immuunsysteem en de organen beter gaan functioneren. Daarnaast heeft het een reinigende, ontgiftende werking en verhoogd het de weerstand.

Tijdens de cursus Meridiaan massage module 'de zomer' worden de volgende onderwerpen behandeld:

De cursus duurt 2 dagen en is van 10:00 – 15:30 uur. De cursus wordt gegeven door Hannie Winia in Scharsterbrug of Elahuizen. 

De kosten bedragen €295,-. Dit is inclusief koffie en thee.

Vanaf 18 jaar, geen specifieke opleiding voor nodig. 

Heb je vragen?

Laat het ons gerust weten. We helpen je graag verder!

Locatie

WelZijn Massageopleiding heeft twee locaties: Hollandiastraat 44 | 8517 HG Scharsterbrug // Tsjerkewei 12 | 8581 KB Elahuizen

Hannie Winia

Docent

Schrijf je in voor deze cursus

    Geef aan of je al kennis hebt van één van de volgende onderwerpen:
    Werkt de knop niet? Kijk dan of het vinkje van de algemene voorwaarden al is aangevinkt!