Meridianen zijn symmetrische energiebanen van je lichaam. Door de meridianen stroomt de Qi (energie). Samen vormen ze een compleet netwerk, een energetisch systeem. De belangrijkste functie is het vrij laten stromen van de levensenergie. 

Wanneer de meridianen geblokkeerd raken door bijvoorbeeld onverwerkte trauma’s of emotionele en fysieke gebeurtenissen, kan dit er voor zorgen dat de energie slecht stroomt, onderbroken wordt of zelfs tot stilstand komt.

Door de massage worden de meridianen weer gestimuleerd en kan de energiestroom weer op gang komen. De balansstoring kan hierdoor worden verholpen. De massage van de meridianen concentreert zich op de acupressuur punten en gedeelten van de 12 hoofdmeridianen. Het zorgt voor een nieuwe balans, waardoor het immuunsysteem en de organen beter gaan functioneren. Daarnaast heeft het een reinigende, ontgiftende werking en verhoogd het de weerstand.

Tijdens de cursus Meridiaan massage module 'de nazomer' worden de volgende onderwerpen behandeld:

De cursus duurt 2 dagen en is van 10:00 – 15:30 uur. De cursus wordt gegeven door Hannie Winia in Scharsterbrug of Elahuizen. De eerstvolgende cursusdatum is:

– 23 en 24 september 2023

De kosten bedragen €295,-. Dit is inclusief koffie en thee.

Vanaf 18 jaar, geen specifieke opleiding voor nodig. 

Heb je vragen?

Laat het ons gerust weten. We helpen je graag verder!

Startdatum

De eerstvolgende datum van deze cursus is:
- 23 en 24 september 2023

Locatie

WelZijn Massageopleiding heeft twee locaties: Hollandiastraat 44 | 8517 HG Scharsterbrug // Tsjerkewei 12 | 8581 KB Elahuizen

Hannie Winia

Docent

Schrijf je in voor deze cursus

    Werkt de knop niet? Kijk dan of het vinkje van de algemene voorwaarden al is aangevinkt!