Je hoort steeds vaker over meditatie, maar wat is het precies? Hoe doe je dit dan en wanneer doe je het eigenlijk goed? Dit kunnen vragen zijn die je je afvraagt wanneer je net start. Of misschien ben je al een tijdje bezig en wil het niet zo vlotten en ben je snel afgeleid. Tijdens deze masterclass leer je meer over meditatie, de technieken en hoe je deze het beste kunt gebruiken.

Mediteren is een vorm van een spirituele oefening. Het wordt gebruikt voor allerlei doeleinden: om te ontspannen, dichter tot jezelf te komen of om te leren om je aandacht meer te focussen.

Mediteren kan op allerlei manieren en kan je veel brengen. Het zorgt voor meer bewustzijn, rust en stilte. De kunst van het mediteren is om de gedachten die in je hoofd komen, weer te laten gaan. Benieuwd hoe je dit het beste kunt doen of wil je graag meer leren over meditatietechnieken? Schrijf je dan in voor deze cursus! 

De cursus duurt 1 dag en is van 9:30 – 15:30 uur. De startdatum voor de eerstvolgende cursus vind je bij startdatum

Je wordt meegenomen in een stukje geschiedenis van meditatie en leert wat het doel en de essentie van mediteren is. Je leert verschillende meditatietechnieken en hoe je deze het beste kunt gebruiken. Daarnaast leer je meer over ademhaling, mindfulness en meditatie en meditatie voor het slapen gaan. 

Tijdens deze masterclass gaan we verschillende soorten meditatie oefeningen doen. Aan het einde van de dag krijg je een meditatiebad van klankschalen als afsluiting.

 

Deze cursus is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in meditatie. 

Er zijn geen specifieke toelatingseisen voor deze cursus.

Cursuskosten: €100,- (incl. koffie en thee)

Heb je vragen?

Laat het ons gerust weten. We helpen je graag verder!

Startdatum

De tijd van de cursus is van 09:30 - 15:30 uur. De eerstvolgende datum van deze eendaagse cursus is:
- zondag 1 februari 2020

Locatie

New Health Centre | Kleinzand 151 | 8601 BG Sneek

Hannie Winia

Docent

Schrijf je in voor deze cursus