Deze uit Polynesië afkomstige massage is een harmonieuze lichaamsmassage die de ritmes en bewegingen van de Hawaïaanse natuur weerspiegelt. De massage bestaat uit onafgebroken, vloeiende bewegingen met voornamelijk de onderarmen en kenmerkt zich door lange strijkingen. Je raakt op alle niveaus ontspannen door deze massage. 

De Hawaiiaanse Lomi Lomi massage is van oorsprong een wijdvertakte helingstraditie die vooral in families werd beoefend. In deze massage worden al je lichamen (fysiek, vitaal, astraal, mentaal en spiritueel) betrokken en in balans gebracht.

Deze cursus duurt 1 dag. De startdatum voor de eerstvolgende workshop vind je bij startdatum

Tijdens de cursus komt de basisbeweging Flying Dance Meditatie (Ka Lele) van de Temple Style Lomi Lomi komt aan bod. Deze basisbeweging wordt in meerdere massagetechnieken gebruikt en om vloeiend rond de tafel te kunnen bewegen. Op deze dag ga je ook zelf met deze massagetechnieken aan de slag.

Deze introductiedag is geschikt voor beginners en gevorderden in massagetechnieken.

Er zijn geen specifieke toelatingseisen voor deze Lomi Lomi introductiedag.

Inschrijfkosten: €22,50

Cursuskosten: €175,-

 

Heb je vragen?

Laat het ons gerust weten. We helpen je graag verder!

Startdatum

De eerstvolgende datum van deze cursus is 9 augustus. De tijd van de cursus is van 10:30 - 16:30 uur.

Locatie

New Health Centre | Kleinzand 151 | 8601 BG Sneek

Corrie Wierda

Docent

Persoonlijke groei en een gevoel van welzijn hebben voor mij een grote prioriteit in het leven. Ruim 10 jaar heb ik mijn eigen massage-, beweeg- en coachpraktijk. Daarnaast werk ik bij één van de mooiste wellnessresorts waar ze een ruim aanbod van massages en hamam aanbieden. Sinds 4 jaar geef ik met veel plezier en liefde diverse trainingen aan schoonheidsspecialistes en masseurs.

Schrijf je in voor deze cursus