Startdatum

De eerstvolgende cursusdatum volgt binnenkort.

Kosten

De kosten van deze tweedaagse cursus zijn €298,-

In de voeten vinden we het hele lichaam van de mens terug. Ieder deel weerspiegelt het geheel. Met de holistische benadering wordt de mens als volgt benaderd: hij is onlosmakelijk verbonden met de omgeving – lichaam en geest zijn één en alles beïnvloedt elkaar. Dit principe vinden we veel terug in de natuurgeneeskunde.

We nemen vaak uitgebreid de tijd om ons gezicht te verzorgen, maar de voeten vergeten we regelmatig en zijn daarmee een ondergeschoven kindje. Terwijl onze voeten ons toch overeind houden en laten voortbewegen. Dus waarom besteden we daar dan minder tijd aan? We zouden er juist uitgebreid aandacht aan moeten besteden en ze lekker verwennen. Dus een heerlijk warm voetenbadje met geurige oliën en/of badzout, daarna een scrub en als afsluiting een ontspannende voetmassage. Je voeten kunnen het geluk niet op, wat een weldaad! Het voelt alsof je op wolkjes loopt.

In deze cursus volgen we een aantal richtlijnen uit de voetreflexologie, ontwikkelt door onder andere Eunice Ingham en haar neef Dwight Byers. Dit zijn de grondleggers van de voetreflexologie zoals we deze nu kennen. Je leert meer over aromatherapie en het gebruik van essentiële oliën. Ook gaan we in op het verwennen van je voeten met een voetenbad, het maken van een scrub en de weldadige voetmassage. 

Tijdens de cursus Holistische Voetmassage worden de volgende onderwerpen behandeld:

Deze cursus duurt 2 dagen. De tijd van de cursusdagen zijn 09:45 – 15:45 uur. 

De kosten bedragen €298,-. 

De cursus is geschikt voor iedereen die belangstelling heeft. De minimale leeftijd is 21 jaar.

Heb je vragen?

Laat het ons gerust weten. We helpen je graag verder!

Locatie

WelZijn Massageopleiding heeft twee locaties: Hollandiastraat 44 | 8517 HG Scharsterbrug // Tsjerkewei 12 | 8581 KB Elahuizen

Corrie Wierda

Docent

Schrijf je in voor deze cursus

    Geef aan of je al kennis hebt van één van de volgende onderwerpen:
    Werkt de knop niet? Kijk dan of het vinkje van de algemene voorwaarden al is aangevinkt!