De holistische massage is een vorm om uitdrukking te geven aan de holistische gezondheidsleer, waarbij de mens als geheel wordt gezien. Je hebt als mens niet alleen een lichaam, maar bestaat ook uit een emotioneel, mentaal, sociaal en spiritueel deel. Al deze delen samen maken de persoon wie je bent. Bij de holistische massage neem je de hele mens als uitgangspunt. 

Als je spanningen, problemen of blokkades op één bepaald gebied ervaart, dan zal dit zijn weerslag hebben op alle andere gebieden en dus ook op je lichaam. Als de balans tussen deze verschillende delen verstoord worden, kunnen er klachten of zelfs ziekten ontstaan. Tijdens deze cursus leer je om te kijken naar de signalen die het lichaam uitzendt, om zo iets onder de aandacht te brengen wat opgemerkt en gevoeld wil worden. Het lichaam is in staat om gevoelens, gedachtes en ervaringen vast te houden en op te slaan. Tijdens deze cursus leren we je hoe je dit weer kunt loslaten. 

Het is een intuïtieve vorm van masseren, waarbij je begeleid wordt in je eigen proces om tot de kern te komen. Je staat zelf op de eerste plek, om je daarna te laten leiden door je handen die voelend aanwezig zijn. Één worden met je massage, één worden als mens.

Deze cursus is geaccrediteerd voor 5 ECT door de KTNO (K11989), VBAG, NVST en VIV op HBO niveau.

Waarom de cursus Holistische Massage?

De cursus Holistische Massage duurt in totaal 3 dagen. De eerstvolgende cursusdatum is 9 april 2022. De cursusdagen zijn 9, 10 en 17 april van 9:30-15:30 uur.

De cursus wordt gegeven in Sneek of Elahuizen.

De cursus is geschikt voor masseurs, massagetherapeuten, fysiotherapeuten en schoonheidsspecialisten.

De cursus is toegankelijk vanaf 21 jaar.

Cursuskosten: €375,- 

Heb je vragen?

Laat het ons gerust weten. We helpen je graag verder!

Startdatum

De cursus Holistische Massage duurt in totaal 3 dagen. De eerstvolgende cursusdatum is 9 april 2022. De cursusdagen zijn 9, 10 en 17 april van 9:30-15:30 uur.

Locatie

New Health Centre | Kleinzand 151 | 8601 BG Sneek // Tsjerkewei 12 | 8581 KB Elahuizen

Hannie Winia

Docent

Corrie Wierda

Docent

Schrijf je in voor deze cursus

    Werkt de knop niet? Kijk dan of het vinkje van de algemene voorwaarden al is aangevinkt!