Holistic Pulsing is een bijzondere massage methode waarbij het lichaam zachtjes wordt gewiegd en gestretcht in een bepaald ritme. Verbinding, zachte kracht, koestering, heling en ontspanning zijn kernwoorden die horen bij Holistic Pulsing. 
Het is een zachte techniek waarbij het lichaam op een natuurlijke manier in beweging wordt gebracht. Bij deze techniek kun je aangekleed op de tafel liggen. Het is hierdoor een erg toegankelijke massage.

Door de ritmische bewegingen komt het lichaam tot rust. De voortdurende beweging zorgen ervoor dat het al je spieren, gewrichten en cellen van top tot teen worden geraakt.  Het is als het ware een golfbeweging. Het ontspant op veel niveaus, maakt losser en helpt loslaten. Het laat je energie weer doorstromen. Holistic Pulsing creëert een diepe ontspanning waarin je dichter bij jezelf komt en  grenzen gaat ervaren. Er ontstaat ruimte om te gaan luisteren naar wat het lichaam te vertellen heeft. Het herstelt de verbinding met het lijf en verdiept zich, zodat ‘heelheid’ ervaren kan worden. Ook kan je nog strekkingen en mobiliseringen toepassen met name op de gewrichten. Het is een methode die je makkelijk kunt integreren in je massage.

Voor deze module is accreditatie aangevraagd.

 

Waarom de Holistic Pulsing

De cursus duurt 2 dagen en is van 09:30 – 16:00 uur. De cursus wordt in Elahuizen of Sneek gegeven.

De eerstvolgende cursus is 24 en 25 juli 2021 met als docent Corrie Wierda.

De kosten bedragen €245,-. Dit is inclusief reader, koffie of thee en een certificaat.

Heb je vragen?

Laat het ons gerust weten. We helpen je graag verder!

Startdatum

De eerstvolgende cursus is op 24 en 25 juli van 09:30 - 16:00 uur.

Locatie

New Health Centre | Kleinzand 151 | 8601 BG Sneek // Tsjerkewei 12 | 8581 KB Elahuizen

Corrie Wierda

Docent

Schrijf je in voor deze cursus