Startdatum

De cursus Holistic Pulsing duurt in totaal 1 dag. De eerstvolgende cursusdatum is:
- 28 oktober 2023​

Kosten

De kosten bedragen €195,-. Dit is inclusief digitale reader, koffie of thee en een certificaat bij goed resultaat. De cursus wordt gegeven in Scharsterbrug of Elahuizen.

Deze cursus is op HBO niveau geaccrediteerd voor 3.5 ECT’s door de KTNO (Module | K12040) en erkend door VBAG, NVST, FAGT en VVET.

Holistic Pulsing is een bijzondere massage methode waarbij het lichaam zachtjes wordt gewiegd en gestretcht in een bepaald ritme. Verbinding, zachte kracht, koestering, heling en ontspanning zijn kernwoorden die horen bij Holistic Pulsing. 
Het is een zachte techniek waarbij het lichaam op een natuurlijke manier in beweging wordt gebracht. Bij deze techniek kun je aangekleed op de tafel liggen. Het is hierdoor een erg toegankelijke massage.

Door de ritmische bewegingen komt het lichaam tot rust. De voortdurende beweging zorgen ervoor dat het al je spieren, gewrichten en cellen van top tot teen worden geraakt.  Het is als het ware een golfbeweging. Het ontspant op veel niveaus, maakt losser en helpt loslaten. Het laat je energie weer doorstromen. Holistic Pulsing creëert een diepe ontspanning waarin je dichter bij jezelf komt en  grenzen gaat ervaren. Er ontstaat ruimte om te gaan luisteren naar wat het lichaam te vertellen heeft. Het herstelt de verbinding met het lijf en verdiept zich, zodat ‘heelheid’ ervaren kan worden. Ook kan je nog strekkingen en mobiliseringen toepassen met name op de gewrichten. Het is een methode die je makkelijk kunt integreren in je massage.

Waarom de Holistic Pulsing

De cursus duurt 1 dag en is van 09:30 – 16:00 uur. De cursus wordt in Elahuizen of Scharsterbrug gegeven.

De eerstvolgende cursus met als docent Corrie Wierda is 28 oktober 2023.

De kosten bedragen €195,-. Dit is inclusief digitale reader, koffie of thee en een certificaat.

Heb je vragen?

Laat het ons gerust weten. We helpen je graag verder!

Startdatum

De eerstvolgende beschikbare cursusdatum is 28 oktober 2023.

Locatie

WelZijn Massageopleiding heeft twee locaties: Hollandiastraat 44 | 8517 HG Scharsterbrug // Tsjerkewei 12 | 8581 KB Elahuizen

Corrie Wierda

Docent

Schrijf je in voor deze cursus

    Werkt de knop niet? Kijk dan of het vinkje van de algemene voorwaarden al is aangevinkt!