In het dagelijks leven zijn er steeds weer situaties die ons lichaam uit evenwicht kunnen brengen. Zo kan een kleine beweging zorgen voor onder andere rugpijn, een stijve nek, kortademigheid, verminderde kracht of een moe gevoel in de benen. Hoe zou het zijn als je makkelijk en snel deze klachten kunt verminderen? Wanneer je jouw kind, partner of vrienden op eigenlijk wonderbaarlijke wijze kunt helpen? Het is meestal een grote verrassing voor de deelnemers hoe makkelijk je met EMMETT-Techniek verbeteringen kunt bereiken. Tijdens de cursus worden er ook preventieve adviezen gegeven over hoe je in het dagelijks leven het ontstaan van verhoogde spanning of vermindering van mobiliteit door bijvoorbeeld irritatie van kledingstukken kunt vermijden. Gedurende de dag wordt er veel praktisch geoefend waarbij je individuele begeleiding krijgt met hulp en feedback.

Deze cursus is geaccrediteerd voor 3 NGS punten.

Waarom de cursus EMM-Tech?

De EMM-Tech cursus is een eendaagse cursus van 09:00 – 17:00 uur in Sneek. De eerstvolgende datum van de cursus is 18 juli 2022. 

Voor iedereen (waaronder therapeuten) toegankelijk. In tegenstelling tot de basisopleiding is deze EMM-Tech training bewust eenvoudig gehouden en wordt uitgegaan van het niveau van de deelnemers.

Er is geen specifieke vooropleiding vereist voor deze cursus. Voor deelname is anatomische kennis niet nodig. 

Cursuskosten: €155,-

Heb je vragen?

Laat het ons gerust weten. We helpen je graag verder!

Startdatum

De eerstvolgende startdatum van deze cursus is 18 juli 2022. De cursus vindt plaats van 9.00 tot 17.00 uur.

Locatie

New Health Centre | Kleinzand 151 | 8601 BG sneek

Corrie Wierda

Docent

Hannie Winia

Docent

Schrijf je in voor deze cursus

    Werkt de knop niet? Kijk dan of het vinkje van de algemene voorwaarden al is aangevinkt!