Wie heeft het niet als ouder, de angst dat jouw kind zich verslikt, heet water over zich heen krijgt, een zonnesteek of onderkoeld raakt, een tand door de lip, iets inneemt wat niet zou moeten of nog erger je eigen kind moeten reanimeren. Hoe handel je op zulke momenten? In dit dagdeel gaat instructeur Klaas Jan Koenders je hierover alles vertellen. Wat doe je op zulke momenten en wat moet je juist niet doen. Hij behandelt de kleine ongelukjes van een tand door de lip tot een reanimatie. 

Je eigen of een ander kind reanimeren, hopelijk hoef je dit nooit mee te maken. Maar wat als dat wel het geval is, weet jij dan wat je dan moet doen en hoe je dit doet? Het is altijd goed om hier bij stil te staan, informatie te krijgen en te oefenen hoe je in zulke situaties moet handelen. Het is fijn dat je weet dat je alles hebt gedaan wat je kon doen en later niet hoeft na te denken; had ik maar….
Na deze training kan je zeggen; ik weet wat ik moet doen! 

Wil jij graag meedoen, dan kan dat! De cursus wordt in een kleine groep van 8 personen gegeven zodat er ruimte is voor al jouw vragen.

Bij een aanvullende verzekering wordt het bedrag van de cursus in de meeste gevallen vergoedt. Controleer dit voor de zekerheid bij je eigen zorgverzekering, om teleurstelling te voorkomen.

Waarom de cursus EHBO bij baby's en kinderen?

De cursus is op 1 oktober 2022 van 9.30 uur tot 13 uur in Sneek.

De kosten bedragen €97,50. Bij een aanvullende verzekering wordt dit in de meeste gevallen vergoedt. Wil je het zeker weten? Neem dan contact op met je zorgverzekering, om teleurstelling te voorkomen.

Heb je vragen?

Laat het ons gerust weten. We helpen je graag verder!

Startdatum

De cursus is op 1 oktober 2022 van 9.30 uur tot 13 uur in Sneek.

Locatie

New Health Centre | Kleinzand 151 | 8601 BG Sneek // Tsjerkewei 12 | 8581 KB Elahuizen

Klaas Jan Koenders

Docent

Schrijf je in voor deze cursus

    Werkt de knop niet? Kijk dan of het vinkje van de algemene voorwaarden al is aangevinkt!