Deze cursus is op HBO niveau geaccrediteerd door de KTNO (K11958) voor 5,5 ECT’s en erkend door NVST, VIV, VBAG en FAGT.

De Dorn-therapie is een zachte wervel- en gewrichtsbehandeling die klachten, voortkomend uit scheefstand van benen, bekken en/of wervels,  op een eenvoudige manier oplost. De Dorn-behandeling corrigeert de stand van de gewrichten zonder manipulatie. Dit gebeurt door de combinatie van druk en dynamiek.

Waarom de cursus Dorn Methode en Breuss Massage?

De eerstvolgende cursus vindt plaats op 22 oktober 2022 en duurt in totaal 3 dagen. De cursusdagen zijn 22 okt, 23 okt en 11 dec. De tijd van de cursusdagen is van 10:30 – 16:30 uur. De cursus wordt gegeven in Sneek.

Deze techniek is voor iedereen die interesse heeft in de Dorn methode.

Er zijn geen specifieke toelatingseisen vereist voor deze cursus.

Cursuskosten: €395,- 

Heb je vragen?

Laat het ons gerust weten. We helpen je graag verder!

Startdatum

De eerstvolgende cursus vindt plaats op 26 november 2022 en duurt in totaal 3 dagen. De cursusdagen zijn 22 okt, 23 okt en 11 dec. De tijd van de cursusdagen is van 10:30 - 16:30 uur. De cursus wordt gegeven in Sneek.

Locatie

New Health Centre | Kleinzand 151 | 8601 BG Sneek

Marjan Heerkens

Docent

Al 25 jaar heb ik een praktijk in integrale massagetherapie en vanaf eind ’90 geef ik scholing in diverse massagetechnieken. Sinds 2010 geef ik met veel plezier les in de Dorn-methode en Breuss-massage op diverse bijscholingsinstituten.

Daarnaast ben ik yoga-docente en geef ik cursussen in intuïtief schrijven als manieren tot zelfontplooiing en bewustwording.

Schrijf je in voor deze cursus

    Werkt de knop niet? Kijk dan of het vinkje van de algemene voorwaarden al is aangevinkt!