Startdatum

De cursus Psoas behandeling duurt 1 dag. De eerstvolgende cursusdatum is:
- 16 december 2023

Kosten

De kosten voor deze eendaagse cursus zijn €195-. De cursus wordt gegeven in Scharsterbrug of Elahuizen.

Deze cursus is op HBO niveau geaccrediteerd door de KTNO (K12002) voor 6 ECT’s (174 uur) en erkend door VBAG, NVST, FAGT en VIV.

De psoas kun je zien als onze stress spier: wanneer wij stress ervaren of ergens van schrikken, dan trekt deze spier zich samen om vervolgens over te gaan tot actie. Niet alleen stress zorgt voor stijfheid in deze spier, maar ook weinig beweging zorgt ervoor dat de psoas stijver wordt.

Als de psoas zich voortdurend samentrekt, verkort de psoas. Hierdoor gaat het trekken in onder andere je onderrug. Verder is de psoas door bindweefsel verbonden met je middenrif. Hierdoor kan het ook je ademhaling beïnvloeden.

Een goed werkende psoas voorkomt lage rugklachten, bekken- en nierproblemen en platvoeten. Het is de spiergroep die onder andere het S-I gewricht bij het heiligbeen in evenwicht houdt. Tijdens deze eendaagse cursus leer je meer over de functie van de psoas en hoe je het bij klachten kunt behandelen.

Tijdens de cursus De Psoas Behandeling leer je:

De cursus duurt een dag en is van 09:30 – 15:30 uur. De cursus wordt gegeven in Scharsterbrug of Elahuizen De eerstvolgende datum is 16 december 2023.

De kosten bedragen €195,-. 

Heb je vragen?

Laat het ons gerust weten. We helpen je graag verder!

Startdatum

De eerstvolgende startdatum voor deze eendaagse cursus is 16 december 2023.

Locatie

WelZijn Massageopleiding heeft twee locaties: Hollandiastraat 44 | 8517 HG Scharsterbrug // Tsjerkewei 12 | 8581 KB Elahuizen

Corrie Wierda

Docent

Schrijf je in voor deze cursus

    Werkt de knop niet? Kijk dan of het vinkje van de algemene voorwaarden al is aangevinkt!