Startdatum

De eerstvolgende cursusdata zijn:
8, 9 en 10 november 2024

Kosten

De kosten van deze driedaagse cursus zijn €475,-

De Ayurvedische massage combineert massagetechnieken met het stimuleren van Marma punten. Hiervan zijn er 107 verspreid over het hele lichaam. Marma punten zijn vitale en kwetsbare energieknooppunten/drukpunten. Deze massagetechniek werkt erg goed als iemand last heeft van stress en uitputting. Het verjongt en versterkt de spieren door de geurende olie met Ayurvedische kruiden.

Deze holistische en energetische massage bevordert met de geurende olie een gevoel van welzijn en ontspanning bij de verschillende lichaamstypen mens (tri dosha’s). Na het volgen van deze cursus kun je een complete Ayurvedische massage uitvoeren. Je ontvangt een uitgebreide reader ‘Ayurvedische massage’.

Tijdens de cursus wordt theorie met praktijk afgewisseld. De techniek wordt gedemonstreerd en je gaat er zelf mee aan de slag. Zo leer je tijdens de cursus stap voor stap een complete massage uit te voeren.

Deze cursus is HBO geaccrediteerd voor 4 ECT’s bij de KTNO (K11811) en erkend door VBAG, NVST, VIV en FAGT.


Waarom de cursus Ayurveda Massage?

De cursus duurt in totaal drie dagen. De cursus wordt gegeven in Scharsterbrug of Elahuizen en is van 09:30 – 15:30 uur. Je krijgt na het volgen van de cursus een certificaat. 

De cursus Ayurvedische massage is geschikt voor beginners en gevorderden.

Er zijn geen specifieke toelatingseisen voor deze cursus.

Cursuskosten: €475,-

Heb je vragen?

Laat het ons gerust weten. We helpen je graag verder!

Locatie

WelZijn Massageopleiding heeft twee locaties: Hollandiastraat 44 | 8517 HG Scharsterbrug // Tsjerkewei 12 | 8581 KB Elahuizen

Corrie Wierda

Docent

Schrijf je in voor deze cursus

    Geef aan of je al kennis hebt van één van de volgende onderwerpen:
    Werkt de knop niet? Kijk dan of het vinkje van de algemene voorwaarden al is aangevinkt!