Corona maatregelen

Als opleider in de complementaire zorg treffen we maatregelen tijdens de Corona crisis om zo op een veilige en verantwoorde manier les te kunnen blijven geven. Zo kunnen we zoveel mogelijk de veiligheid waarborgen van jou als cursist en de docenten. Het Corona protocol van WelZijn Massageopleiding kun je hier bekijken.

WelZijn Massageopleiding

WelZijn Massageopleiding draagt zorg voor beschermende middelen tijdens de cursus. Zo zijn er mondkapjes en handschoenen aanwezig en wordt er gezorgd voor hand alcohol en desinfectans 80%. 

Er zal voldoende afstand zijn tussen de werkplekken en zo nodig gebruik worden gemaakt van een beschermende wegwerp hoofdsteun hoes en een onderlaken op de massagetafel ter bescherming. 

Docenten

De docent checkt voor aanvang of er cursisten zijn die last hebben van verkoudheidsklachten, luchtwegklachten, benauwdheidsklachten en/of verhoging. Als dit het geval is, dan kan de cursist helaas niet aan deze les deelnemen.

De docent draagt daarnaast zorg voor een schone omgeving en let erop dat het direct contact tussen elkaar tot een minimum wordt beperkt. De ruimte wordt tussen de behandelingen door gedesinfecteerd en zo mogelijk gelucht. 

Cursisten

Je hebt de mogelijkheid om voor de cursus je handen goed te wassen en te desinfecteren. We vragen je om zoveel mogelijk persoonlijke bezittingen thuis te laten. Je krijgt van WelZijn Massageopleiding een schrijfblokje en een pen, zodat je dit niet zelf hoeft mee te nemen. 

Daarnaast vragen we je om ons voor aanvang van een cursus te informeren op het moment dat je last hebt van verkoudheidsklachten, luchtwegklachten, benauwdheidsklachten en/of verhoging.